مرکز سلامت الفطیم اولین کلینیک هوشمند خود را در روز دوشنبه در دبی راهاندازی کرد. این کلینیک که نوآوری تعاملی-دیجیتالی منحصر به فردی دارد، به بیماران این امکان را میدهد تا بدون نیاز به ترک آسایش خانه خود، پروتکل معاینات پزشکی را طی کنند و به طور مجازی با پزشک ارتباط برقرار نمایند.
دکتر حیدر سعید آل یوسف، مدیر عامل الفطیم هلث (Al Futtaim Health)، با معرفی اولین کلینیک هوشمند در روز دوشنبه گفت: کلینیک هوشمند گزینه بسیار مناسبی است، به ویژه برای بیماران مزمن که بتوانند فوراً تشخیص داده شوند.
این کلینیک اولین در نوع خود بوده که مراقبتهای بهداشتی سریع، از راه دور و با کیفیت بالا را با قیمتهای مقرون به صرفه به ساکنان امارات در خانههایشان ارائه میدهد.
🔸چگونه میتوانید ثبت نام کنید
اگر بیمار برای اولین بار نیاز به ثبتنام داشته باشد، میتواند به کیوسکهایی که در مکانهای عمومی از جمله مراکز خرید و اجتماعی مشخص شده، مراجعه کند.
پس از انجام ثبتنام، دستیار مجازی روی صفحه گوشی مدارک لازم را درخواست میکند که میتواند شامل گزارشات تشخیصی یا نسخهها و یا کارت بیمه باشد که همه آنها قابل اسکن و بارگذاری هستند. پس از تأیید مدارک، پرستاری تمام پارامترهای حیاتی درخواستکننده را بررسی میکند و آنها را آپلود نموده تا زمانی که پزشک روی صفحه نمایش را میخواند و مشاوره را شروع میکند. اگر بیمار نتواند به کیوسک برسد، همین کار را میتوان از مطب یا خانه انجام داد.
🔹افتتاح ۵۰ کلینیک هوشمند تا سال ۲۰۲۳
دکتر آل یوسف افزود که الفطیم هلث در مسیر افتتاح ۵۰ کلینیک از این قبیل در دو سال آینده در سراسر امارات است که مکان ۱۰ مورد از آنها نهایی شده است.
تا پایان سال ۲۰۲۲.۲۰ مورد از این کلینیکها در مراکز مختلف، مراکز اجتماعی، مراکز خرید برای دسترسی سریع و آسان به مراقبتهای بهداشتی برای همه فعال خواهند شد.
🔸مشاوره سلامت مجازی چگونه کمک میکند
مورد میرنا تایرون، ساکن دبی را در نظر بگیرید که به کووید-۱۹ مبتلا شده بود. او بسیاری از قرارهای ملاقات خود را با متخصص غدد از دست داده بود.
تایرون، ۴۱ ساله، سابقه تخمدان پلیکیستیک (PCO) و دیابت نوع دوم داشت و برای دریافت مشاوره تحت بیمه و تجویز دارو، باید به متخصص غدد مراجعه میکرد.
او که یکی از بیمارهای کلینیک الفطیم هاب بود، توانست این کار را در کلینیک هوشمند اخیراً افتتاح شده در برج فستیوال در دبی فستیوال سیتی انجام دهد.
“من از قبل ثبت نام شده بودم. بنابراین، آنها تمام مشخصات من را داشتند. به کلینیک هوشمند وارد شدم و با دستیار مجازی صحبت کردم. سپس من را به پرستارشان معرفی کرد. من میتوانستم شخصاً به کیوسک کلینیک هوشمند در فستیوال سیتی بروم، اما چون در قرنطینه بودم پرستار و دکتر توانستند مرا ویزیت کنند و مشاوره مجازی انجام دهند.
پرستار پارامترهای حیاتی من را در حالی که دکتر تعدادی آزمایش خون اولیه تجویز کرده بود، گرفت. من با نتایج برگشتم و پزشک بلافاصله توانست از راه دور داروهای PCOD و دیابت من را تجویز کند. تایرون گفت: «داروخانه آنلاین آنها نسخه را دریافت کرد و ظرف چند ساعت داروهای من درب منزل تحویل داده شد.»