در ادامه اعلام حمایت مقامات دولتی و قضایی ایرانی از ایرانیان خارج از کشور، وزیر اطلاعات تأکید کرد که نمایندگان و سفرای کشور باید حمایت های لازم را از گردشگران، سرمایهگذاران و تجار ایرانی مقیم خارج از کشور و کسانی که علاقه مند به ایران هستند، به عمل آورند.
به گزارش راهش به نقل از شفقنا، حجت الاسلام والمسلمین سید اسماعیل خطیب در نشست رؤسای نمایندگیهای جمهوری اسلامی در کشورهای همسایه، با تاکید بر ضرورت تغییر رفتار و رویکرد در کنسولگریها و نمایندگیهای خارج از کشور نسبت به جامعه ایرانیان خارج از کشور گفت: وزارت اطلاعات برای تحقق این مسیر اعلام آمادگی میکند.
خطیب تصریح کرد: از نمایندگان و سفرای کشور انتظار داریم علاوه بر توجه و احترام به جامعه ایرانیان مقیم خارج کشور، حمایت های لازم را از گردشگران، سرمایهگذاران و تجار ایرانی مقیم خارج از کشور و کسانی که علاقه مند به ایران هستند، به عمل آورند.
وزیر اطلاعات افزود: پیگیری مشکلات ایرانیان زندانی خارج از کشور هم باید مورد اهتمام وزارت امور خارجه قرار گیرد.