بسمه تعالی
این قرارداد منطبق با قانون کار جمهوری اسلامی ایران میان کارفرما/ یا نماینده قانونی ایشان و کارگر منعقد می گردد.
۱- مشخصات طرفین :
۱-۱ کارفرما/ نماینده قانونی کارفرما
آقا/خانم/شرکت ……… فرزند ……. شماره شناسنامه(ش.ش) ………… شماره ثبت ……….. به نشانی …………کد پستی ……… .
۲-۱ کارمند
آقا / خانم ………. فرزند ……… متولد ………. شماره شناسنامه(ش.ش) ……….. شماره ملّی ……….. میزان تحصیلات …………. نوع و میزان مهارت ………….. به نشانی ……………… کد پستی …………. .
۲- نوع قرارداد :
- قرارداد غیرموقت یا دائمی
- قرارداد موقت یا مدت معین
- قرارداد معین
- قرارداد آزمایشی
- قرارداد آموزشی
۳- نوع کار یا حرفه یا حجم کار یا وظیفه ای که کارگر/کارمند به آن اشتغال می یابد :
۱-۳ موضوع قرارداد طراحی، تولید و توسعه نرم افزار ….. و نیز طراحی وب سایت و نرم افزارهای مرتبطه بر روی تلفن همراه در قالب (اَپ).
۲-۳ برنامه نویس (مجری پروژه) متعهد می گردد که پس از اینکه طراحی و برنامه نویسی نرم افزار انجام شد و مورد تصویب کارفرما قرار گرفت، منحصر به کارفرما می باشد.
۳-۳ در صورت اعلام وجود مشکل و خرابی از سوی کارفرما، مجری موظف است ظرف مدت ….. به اقامتگاه اداری مندرج در قرارداد مراجعه و عیب یابی نماید.
۴-۳ حمل قطعات و ابزارهای مورد نیاز به منظور تعمیر و بازتوانی نرم افزار مربوطه به آدرس قید شده در قرارداد بعهده مجری می باشد و در غیر اینصورت ( خارج از آدرس مندرج در قرارداد) بعهده کارفرما می باشد.
۵-۳ در صورت عجز مجری در انجام تعهدات نسبت به برنامه نویسی در طول مدت قرارداد، حق فسخ برای کارفرما محفوظ است.
۶-۳ مجری حق واگذاری موضوع قرارداد به صورت کلی یا جزئی به غیر را ندارد.
۷-۳ مجری حق بهره گیری از توان علمی افراد خارج از قرارداد را ندارد مگر با رضایت مکتوب کارفرما.
۸-۳ مجری متعهد می گردد که پس از اتمام طراحی هر برنامه برای کارفرما، منبع اصلی برنامه را بعنوان پشتیبانی داده به صورت مجزا در اختیار کارفرما قرار دهد.
۴- محل انجام کار :
بخشی از فرایند طراحی و تولید می بایست در حضور کارشناسان شرکت(کارفرما) به آدرس …. صورت گیرد و بخش دیگر طراحی می تواند به صورت دور کاری در محل دفتر مجری یا هر جای دیگر به انتخاب خویش صورت گیرد.
۵- تاریخ انعقاد قرارداد :
………………………………………….
۶- مدت قرارداد : …………………….
۷- ساعات کار : ……………………….
( میزان ساعات کار و زمان شروع و خاتمه آن صرفاً با رضایت طرفین تعیین می گردد. ساعات کار نمی تواند بیش از میزان مندرج در قانون کار تعیین شود لیکن کم تر از آن مجاز است).
۸- حق السعی :
۱-۸ مزد ثابت/مبنا روزانه/ ساعتی …………………………….. ریال (حقوق ماهیانه ………………. ریال).
۲-۸ پاداش افزایش تولید و بهره وری در حرفه تخصصی با عنایت به تخصص کارگر/کارمند …………………………ریال که طبق توافق طرفین قابل پرداخت است.
۳-۸ شرح سایر مزایا و امتیازات …………………………………………… .
۹- حقوق و مزایا به صورت هفتگی/ماهیانه کارگر/کارمند به حساب شماره …………… شعبه ……………………… توسط کارفرما یا نماینده قانونی ایشان پرداخت می گردد.
۱۰- بیمه :
به موجب شماره بیمه ……. کارگر در تاریخ ……. تحت پوشش بیمه تأمین اجتماعی قرار گرفت.
(به موجب ماده ۱۴۸ قانون کار، کارفرما مکلف است کارگر را نزد سازمان تامین اجتماعی و یا سایر دستگاه های بیمه گذار بیمه نماید).
۱۱- عیدی و پاداش سالانه :
به موجب ماده واحده قانون مربوط به تعیین عیدی و پاداش سالانه کارگران شاغل در کارگاه های مشمول قانون کار – مصوب ۱۳۷۰/۱۲/۶ مجلس شورای اسلامی- به ازای یک سال کار معادل شصت روز مزد ثابت/مبنا (تا سقف نود روز روزانه قانونی کارگران) به عنوان عیدی و پاداش سالانه به کارگر پرداخت می شود. کار کم تر از یک سال تمام میزان عیدی و پاداش و سقف مربوط به نسبت محاسبه خواهد شد.
۱۲- حق سنوات یا مزایای پایان کار :
به هنگام فسخ یا خاتمه کار حق سنوات براساس نسبت کارکرد کارگر پرداخت می شود.
۱۳- شرایط فسخ یا خاتمه قرارداد :
به موجب این قرارداد به موجب موارد ذیل هر یک از طرفین قادر به فسخ قرارداد می باشند و در غیر این صورت طرف فسخ کننده می بایست وجه التزام به مبلغ …… پرداخت نماید.
۱۴- سایر موضوعات مندرج در قانون کار و مقررات تبعی از جمله استحقاقی، کمک هزینه مسکن، کمک هزینه عائله مندی نسبت به این قرارداد اعمال خواهد شد.
۱۵- این قرارداد در ….. نسخه و ….. صفحه تنظیم می شود که یک نسخه نزد کارفرما، یک نسخه نزد کارگر، و نسخه های دیگر در اختیار ….. قرار خواهد گرفت.
محل امضاء و اثر انگشت کارفرما/یا نماینده قانونی ایشان محل امضاء و اثر انگشت کامند (برنامه نویس)