قرارداد کار آشپز
ماده ۱- طرفین قرارداد
به موجب این قرارداد، آقای/خانم [نام و نام خانوادگی آشپز] به عنوان آشپز در [نام شرکت یا رستوران] به مدیریت آقای/خانم [نام و نام خانوادگی کارفرما] به کار گمارده میشود.
ماده ۲- موضوع قرارداد
موضوع این قرارداد، انجام امور آشپزی در [نام شرکت یا رستوران] شامل تهیه، پخت و توزیع غذا برای [مخاطبان غذا] میباشد.
ماده ۳- مدت قرارداد
مدت این قرارداد [تعداد] ماه شمسی از تاریخ [تاریخ شروع قرارداد] تا تاریخ [تاریخ پایان قرارداد] میباشد.
ماده ۴- ساعات کار
آشپز موظف است طبق برنامهای که توسط کارفرما تعیین میشود، در ساعات اداری [ساعت شروع] تا [ساعت پایان] در [نام شرکت یا رستوران] حضور داشته باشد.
ماده ۵- حقوق و مزایا
**حقوق ماهانه آشپز به مبلغ [مبلغ] ریال تعیین میشود. همچنین، کارفرما موظف است به آشپز مزایای زیر را پرداخت نماید:
- [فهرست مزایا]
ماده ۶- وظایف و مسئولیتهای آشپز
**وظایف و مسئولیتهای آشپز به شرح زیر میباشد:
- تهیه و پخت غذاهای متنوع و خوشمزه با رعایت اصول بهداشتی
- رعایت استانداردهای ایمنی و بهداشت محیط کار
- همکاری با سایر پرسنل آشپزخانه
- حفظ و نگهداری تجهیزات آشپزخانه
ماده ۷- وظایف و مسئولیتهای کارفرما
**وظایف و مسئولیتهای کارفرما به شرح زیر میباشد:
- فراهم نمودن امکانات و تجهیزات لازم برای انجام کار آشپز
- پرداخت حقوق و مزایای آشپز طبق این قرارداد
- نظارت بر حسن انجام کار آشپز
ماده ۸- موارد فسخ قرارداد
**این قرارداد در موارد زیر قابل فسخ میباشد:
- فوت یکی از طرفین
- ورشکستگی یکی از طرفین
- استعفای آشپز با اطلاع کتبی به کارفرما حداقل [تعداد] روز قبل
- اخراج آشپز توسط کارفرما با دلیل موجه
ماده ۹- حل اختلاف
در صورت بروز اختلاف بین طرفین، موضوع اختلاف از طریق مذاکره و گفتگو حل و فصل خواهد شد. در صورت عدم حصول نتیجه، اختلاف از طریق مراجع قانونی حل و فصل خواهد شد.
ماده ۱۰- سایر موارد
این قرارداد در [تعداد] نسخه تهیه و به امضای طرفین رسیده است. هر دو نسخه دارای اعتبار یکسان میباشند.
امضاء کارفرما
امضاء آشپز
تاریخ
در صورت تمایل، میتوانید موارد دیگری را نیز به این قرارداد اضافه نمایید، مانند:
- شرایط بیمهای آشپز
- شرایط ارتقاء شغلی آشپز
- شرایط پایان قرارداد (به جز موارد فسخ قرارداد)
همچنین، میتوانید این قرارداد را با توجه به شرایط خاص خود ویرایش نمایید.