راهش
مرجع تخصصی اخبار حقوقی ایران و جهان

گرفتن وکالتنامه از دفتر حافظ منافع ایران در آمریکا

برای ثبت نام در سامانه میخک، گرفتن وکالتنامه از دفتر حافظ منافع ایران در آمریکا و ارسال وکالتنامه به ایران ادامه این مقاله را مطالعه بفرمائید.

فایل صوتی نکات مهم وکالتنامه ایرانیان خارج از کشور

فهرست مطالب این مقاله درباره گرفتن وکالتنامه از دفتر حافظ منافع ایران

راهنمای خلاصه تنظیم درخواست وکالتنامه

در سایت دفتر حفاظت منافع ایران در واشنگتن «نحوه تنظیم درخواست وکالتنامه» برای ایرانیان مقیم کانادا و امریکا را به صورت خلاصه به شرح زیر منتشر کرده است:

“جهت ثبت درخواست وکالتنامه بایستی با مراجعه به سامانه میخک نسبت به ثبت درخواست خود اقدام نمایید.
پس از ثبت موفقیت‌آمیز درخواست وکالتنامه، رسیدی دریافت می‌کنید که شامل کد رهگیری درخواست شما می‌باشد.
حداکثر ظرف ۵ روز کاری از تاریخ تنظیم وکالتنامه در سامانه میخک، فایل وکالتنامه و مراحل ادامه کار به ایمیلی که در سامانه میخک ثبت کرده‌اید، بصورت خودکار ارسال خواهد شد.
لازم به ذکر است که پس از دریافت فایل وکالتنامه، حداکثر دو هفته جهت انجام مصاحبه تصویری و ارسال مدارک به این نمایندگی، جهت تایید نهایی، زمان خواهید داشت.
در صورتی که پس از ۵ روز کاری از ثبت درخواست خود در سامانه میخک فایل وکالتنامه و دستورالعمل کاری را دریافت نکرده‌اید، رسید درخواست خود را به ایمیل vekalat@daftar. org ارسال نمایید.”

جهت اطلاعات بیشتر ادامه مقاله راهش را مطالعه کنید:

ثبت نام در سایت و سامانه میخک

برای گرفتن و اخذ وکالتنامه از تمامی سفارت ها، کنسول گری ها و دفترحافظ منافع ایران در آمریکا شرایط کلی و شروع آن یکسان و مشابه هم است.

شما در مرحله اول می بایستی که در سامانه میخک ثبت نام کنید. ثبت نام در سامانه میخک برای هر ایرانی یک بار است و برای هر کار لازم دیگری به طور جداگانه ثبت نام نیاز ندارد.

با توجه به این که برای برخی از ایرانیان خارج از کشور ثبت نام در سایت و سامانه میخک ممکن است مشکل باشند، سایت حقوقی راهش این آمادگی را دارد تا در تمام مراحل ثبت نام در سامانه میخک همراه و کمک شما باشد. برای این کار کافی است با ما در واتس اپ تماس بگیرید.

ثبت درخواست اخذ وکیل و دیگر امور کنسولی درامریکا

بعد از این که شما در سایت میخک ثبت نام کردید، حالا کافی است خدماتی که می خواهید را انتخاب کنید. در سامانه میخک کلیه امور کنسولی از درخواست شناسنامه برای نوزاد تا گواهی فوت انجام می شود.

یکی از شایع ترین خدماتی که ایرانیان خارج از کشور به آن نیاز دارند، تنظیم وکالتنامه از خارج از کشور است که در همین سامانه میخک انجام می شود.

انواع وکالت نامه های تنظیمی در امریکا

در سایت میخک فرم هایی آماده ای از انواع وکالتنامه های کاری و مالی موجود است که ما پیشنهاد می کنیم از این فرم های آمده استفاده نکنید.

اینکه چرا نباید از این فرم های وکالتنامه آماده استفاده کرد را در مفاله ای با عنوان “نمونه فرم وکالتنامه تنظیمی در خارج از کشور” منتشر کرده ایم که می توانید مطالعه بفرمائید. در صورت تمایل شما، کارشناسان حقوقی راهش، متن حقوقی وکالتنامه شما را تنظیم می کنند.

همچنین سفارت خانه ها و وزارت امورخارجه درباره متن فرم های نمونه هیچ تعهد و تضمینی نمی دهند، علاوه بر آن توصیه کرده اند که از مشاورحقوقی در این زمینه کمک گرفته شود.

معرفی وکیل و نماینده برای دریافت وکالت نامه بدون ارسال پستی

یکی از مشکلات اصلی در وکالت نامه ها، ارسال برگه وکالت به وکیل در ایران است. در سامانه میخک بعد از اینکه متن وکالت را ثبت می کنید گزینه ای به عنوان درخواست دریافت کپی برابر اصل وکالت نامه در ایران توسط وکیل و نماینده درج شده است.

در صورتی که این گزینه را انتخاب کنید دیگر نیازی به ارسال وکالت نامه از طریق پست یا مسافر نیست.

وکیل یا نماینده معرفی شده شما هر کدام می توانند به نمایندگی های وزارت امورخارجه در شهرهای ایران مراجعه کنند و وکالتنامه شما را مستقیما تحویل بگیرند.

بیشتر بخوانید: کپی برابر اصل وزارت امور خارجه

وکالت نامه از امریکا

اخذ کد رهگیری از سامانه میخک و گرفتن وقت از دفتر حافظ منافع ایران در آمریکا

بعد از اینکه شما ۱- در سامانه میخک ثبت نام کردید، ۲- متن وکالت نامه مخصوص خود را تنظیم کردید و وکیل و نماینده را هم برای دریافت وکالت معرفی نمودید با نهایی کردن این پروسه به شما یک کد رهگیری داده می شود.

با داشتن این کد رهگیری دفتر حافظ منافع ایران در آمریکا برای شما فرم وکالتنامه را ارسال می کند و سپس لینکی برای انتخاب زمان احراز هویت غیرحضوری داده می شود.

مراجعه حضوری به دفتر حفاظت منافع ایران در واشنگتن

سرویس اکسپرس دفتر حفاظت منافع ایران در واشنگتن

متن اطلاعیه:

“به اطلاع می رساند جهت تسریع در صدور گذرنامه، صدور شناسنامه فرزند، و یا تأیید وکالتنامه، میتوانید از سرویس اکسپرس دفتر حفاظت استفاده نمایید. در این راستا، کلیه مدارک لازم را با ذکر علت تقاضای سرویس اکسپرس و پرداخت هزینه اکسپرس به همراه سایر هزینه های لازم در پاکت اکسپرس (ترجیحاً پست فدکس) قرار داده، و روی پاکت با خط درشت به طوری که برای همگان قابل رؤیت باشد قید نمایید: “”فوری فوری”” و آن را به این نمایندگی ارسال نمایید. بر این اساس، پرونده شما به محض دریافت ثبت در سیستم نمایندگی شده و ظرف ده روز تا دو هفته کاری درخواست شما انجام میپذیرد. شایان ذکر است که مدارک ناقص شامل سرویس اکسپرس نمی شود.

هزینه اکسپرس جهت هر گذرنامه یا وکالتنامه ۵۵ دلار آمریکا، جهت گذرنامه و وکالتنامه (باهم) ۸۰ دلار آمریکا، و برای صدور شناسنامه فرزند و گذرنامه (باهم) ۸۰ دلار آمریکا میباشد. شما میتوانید کلیه هزینه ها را در قالب یک مانی اردر ارسال نمایید.”

خدمت‌رسانی جدید وزارت امور خارجه به ایرانیان مقیم کانادا

رضا عامری مدیر کل امور ایرانیان خارج از کشور وزارت امور خارجه با اشاره به فراهم شدن امکان صدور گذرنامه و شناسنامه و برخی خدمات کنسولی دیگر برای هموطنان ایرانی مقیم آمریکا و کانادا در نمایندگی جمهوری اسلامی ایران در هاوانا کوبا اظهار داشت: با توجه به مشکلاتی که ایرانیان مقیم کانادا برای دریافت خدمات کنسولی مورد نیاز خود خصوصا صدور گذرنامه و شناسنامه داشتند و غالبا به دلیل دوری راه و فقدان نمایندگی در کانادا، هزینه‌های سنگینی متحمل شده و دچار زحمت و مشقت می‌شدند لذا سفارت جمهوری اسلامی ایران در کوبا مجهز به امکانات لازم برای صدور گذرنامه و شناسنامه برای این هموطنان گردید.

متن کامل خبر را اینجا بخوانید.

سوالات متداول

صدور وکالتنامه در دفتر حفاظت منافع ایران در واشنگتن حضوری است یا غیر حضوری؟

در حال حاضر هم به صورت حضوری و هم غیرحضوری انجام می شود.

نحوه دادن وکالت محضری از آمریکا چگونه است؟

در کشور امریکا و دیگر کشورها جمهوری اسلامی ایران فقط نمایندگی وزارت خارجه دارد و دفاتر اسناد رسمی و محضرها شعبه ندارد. کلیه امور مربوط به وکالتنامه در امریکا فقط از طریق دفتر حفاظت منافع ایران در واشنگتن انجام می شود.

آیا دفتر اسناد رسمی در لس آنجلس برای تنظیم وکالتنامه وجود دارد؟

خیر، در خارج از کشور تنظیم وکالتنامه فقط در حیطه کاری نمایندگی های وزارت امورخارجه ایران است.و در کشور امریکا فقط دفتر حفاظت منافع ایران در واشنگتن صلاحیت تنظیم وکالتنامه رسمی را دارد.

۴.۱/۵ - (۱۳ امتیاز)
41 نظرات
  1. مختار متین می گوید

    من بعلت مرگ همسرم در اصفهان باید پروسه انحصار وراثت را تکمیل کنم ولی بعلت اینکه پسرم در امریکاست و با تمام کوششی که کرده است تماس با دفتر حفاظت برای ایشان غیرممکن بوده است. محبت کنید و بگوئید تکلیف من چیست؟

    1. راهشگر می گوید

      سلام
      نیازی به تماس با دفتر حفاظت منافع در امریکا نیست، مراحل را به صورتی که در این متن توضیح داده ایم انجام دهید ارتباطات به صورت ایمیلی با شما انجام می دهند. برای مشاوره نیز می توانید با همکاران ما در سایت راهش تماس بگیرید

    2. ناشناس می گوید

      سلام میشه لطفا بفرمایید برای هزینه های وکالتنامه جهت امور بانکی+ هزینه ی مصاحبه ی. تصویری + هزینه ی پست برگشت به کانادا چقدر میشه؟؟ و به چه طریقی باید ارسال بشه؟

      1. راهشگر می گوید

        سلام وقت بخیر

        هزینه پست جهت بازگرداندن مدارک به متقاضی، برای کانادا ۴۰ دلار آمریکا می‌باشد. لذا این مبلغ را به جمع کل هزینه‌ها، بابت هر پاکت ارسالی، اضافه نمایید.

        + وکالتنامه امور اداری، کاری، و انواع تصدیق امضاء (از جمله حقوق بازنشستگی، قید حیات، گواهی تجرد، اقرارنامه، وکالتنامه خرید اموال منقول) ۲۲ دلار

        + مصاحبه تصویری جهت امضای وکالتنامه غیرحضوری (به ازای هر فرد) دلار ۳۰

        مجموع هزینه کنسولی خود را به دلار آمریکا، در قالب یک Money Order و در وجه “Embassy of Pakistan” ارسال نمایید.

        موفق باشید

      2. محمد می گوید

        سلام
        بنده اصل مدارک که شامل اصل پاسپورت و اصل و کالت نامه و مانی اردر را از کانادا برای دفتر ارسال کردم.
        بفرمایید چقدر طول میکشه تا مدارک دستشون برسه و چقدر طول تا اصل مدارک عودت بشه؟
        ممنون از پاسخگویی

    3. امیر هوشنگ ازموده می گوید

      فقط نوشته نشده اگر دسترسی به دفتر حفاظت نباشد چه مدارک دیگری باید همراه کد رهگیری بفرستیم تا وکالتنامه را دریافت و سپس وقت اسکایپ برای امضا بگیریم ممنون از راهنمایی

  2. سعید ** می گوید

    سلام
    من زحمتی دارم که میخوام برای برادری در ایران وکالتنامه بفرستم
    اما در واتساپ اکانت شما رو پیدا نکردم.
    شماره من در آمریکا هست ***
    سعید **
    ممنونم

    1. راهشگر می گوید

      لطفا ایمیل خود را چک بفرمائید

  3. حميد می گوید

    سلام
    روزتون بخیر برادر همسرم در جایی است که ایران سفارت ندارد و نیاز است که برای کارهای وراثت ضدرش و خرید و فروش خانه مانذه از ایشان به من وکالت بدمن بدهند. ایشان بیش از ۴۰ سال در خارج از ایزان است و پاسپورت ایرانی او فاقد اعتبار است. لطفا راهنمایی کنید

    1. راهشگر می گوید

      سلام وقت بخیر
      اگر در امریکا یا کانادا هستند وکالت ایرانیان در این کشورها توسط دفتر حفاظت منافع در آمریکا انچام می شود

  4. فاطمه می گوید

    سلام خواهش میکنم منو راهنمایی کنید …
    آیا شخصی که شناسنامه اش صادره از واشگتون است و ۳سال پیش به عمه خود وکالت داده حالا پس از فوت عمه خود چطور میتواند به پدر خود که در ایران است و کارت ملک خود را بدهد و اینکه چقدر زمان میبرد

    1. راهشگر می گوید

      با سلام
      مراحل وکالت از آمریکا در این مقاله توضیح داده شده است. زمان نیز بستگی به حجم کاری دفترحافظ منافع دارد. جهت اطلاعات بیشتر با همکاران ما در واتساپ تماس بگیرید.

  5. احسام می گوید

    لطفا راهنمایی ام کنید برای درخواست طلاق وانتخاب وکیل ویا حتی توکیل به غیر به طور کرارا چه مراحلی را باید طی کنم البته ساکن آمریکا هستم

    1. راهشگر می گوید

      با سلام
      در واتساپ به شماره ۰۰۹۸۹۳۳۵۵۴۵۶۸۱ تماس بگیرید همکاران ما راهنمایی می کنند.

  6. آرمین می گوید

    سلام. من مصاحبه اسکایپی رو انجام دادم و مدارک رو هم فرستادم واشنگتن. از زمانی که اصل مدارک رو برای واشنگتن میفرستیم تا وکالت نامه رو بگیریم چه مدتی طول میکشد؟

    1. راهشگر می گوید

      سلام وقت بخیر
      زمان دقیق ندارد و بستگی به تعداد متقاضیان دارد. دقت بفرمائید که بعد از تائید وکالت در دفترحفاظت منافع، وکالتنامه در سامانه میخک قابل استعلام است و اگر درخواست کپی برابر با اصل در ایران هم داده باشید از همان زمان که در سایت تائید را نشان بدهد وکیل یا نماینده معرفی شده می تواند از وزارت خارجه کپی برابر با اصل را دریافت کند.

      1. حميد می گوید

        با عرض سلام،
        من احتیاج به وکالت نامه دارم که برادرم در ایران برایم حساب بانکى اینترنتى باز کند. براى ثبت این وکالتنامه در آمریکا آیا من باید به واشگتن بروم یا مى توانم از طریق پستى انجام بدهم.
        خیلى ممنون

      2. راهشگر می گوید

        سلام وفت بخیر
        به صورت پستی انجام می شود. برای اطلاعات بیشتر می توانید با کارشناسان ما در واتساپ تماس بگیرید.
        ۰۰۹۸-۹۳۳-۵۵۴-۵۶۸۱
        و یا در ایران با شماره ۰۲۱-۲۸۴۲۹۱۶۳ تماس بگیرند.

  7. مینا می گوید

    آدرس اسکایپ دفتر جمهوری اسلامی در واشینگتن آمریکا چیست؟

    1. راهشگر می گوید

      سر ساعت مقرر آنها با شما تماس می گیرند و شماره ای اعلام نشده است

  8. ناری می گوید

    پس از گرفتن وقت اسکایپ برای تایید امضای وکالتنامه مجبور به تصحیح نام مادرم شدم، که برایم فرم تصحیح شده جدبد با شماره رهگیری جدید ایمیل شده.ایا باید دوباره اقدام به گرفتن وقت اسکایپ کنم یا همان وقتی که قبلا بهم دادن را میتوانم استفاده کنم

    1. راهشگر می گوید

      سلام وقت بخیر
      با توجه به مورد خاص شما، از دفتر حفاظت منافع در واشنگتن استعلام کنید.
      موفق باشید

  9. جواد طباطبایی می گوید

    با سلام. من یک وکالتنامه جامع گرفته ام. مصاحبه با اسکایپ هم انجام شد. هزینه وکالتنامه را به من نگفتند. روی برگ ۲۰ دلار نوشته اند. آیا این مبلغ درست است؟

    1. راهشگر می گوید

      سلام وقت بخیر
      لیست کامل هزینه های کنسولی را در لینک زیر مشاهده کنید.
      https://raahesh.ir/consular-fees/

  10. كتي می گوید

    سلام من تمام فرم وکالت رو تکمیل کردم ثبت را که میزنم هیچ اتفاقی نمیافته که مثلا مبلغ را پرداخت کنم یا تاییدیه به من نداد؟ ایا من صفحه درست پر نکردم ؟

    1. راهشگر می گوید

      سلام وقت بخیر
      کد رهگیری را می بایست ایمیل کند برای دفتر حفاظت منافع در واشنگتن

  11. بابک می گوید

    سلام

    پدر ما فوت کرده است و ما نیازمند تنظیم وکالتنامه برای انحصار وراثت از برادرمان در امریکا هستیم. برادر من مدتها است که در امریکا است و لذا کارت ملی ندارند و ما هم از شماره ملی ایشان مطلع نیستیم تا از طریق ان بتوانیم در سایت میخک برای ایشان ثبت نام کنیم و فرایند کد رهگیری و ….بقیه مراحل را انجام دهیم. راهنمایی میفرمایید که چه میتوان کرد؟

    1. راهشگر می گوید

      سلام وقت بخیر
      برای وکالت نامه نیازی به اصل کارت ملی نیست، برای اطلاع از کدملی نیز کافی است تصویر شناسنامه یا گذرنامه را برای دفتر حفاظت منافع ایمیل کنند و درخواست کنند تا کد ملی را به ایشان بدهند.
      موفق باشید

  12. مهدی صقری می گوید

    با سلام و عرض ادب . آیا دو نفر در یک برگ فرم میتوانند به یک وکیل وکالت بدهند یا هریک جداگانه باید وکالت بدهند

    1. راهشگر می گوید

      سلام وقت بخیر
      به صورت جداگانه می بایست وکالت دهند.

  13. سیامک خواجه ئیان می گوید

    سلام اگر یک فرد آمریکایی بخواهد به من در ایران وکالت برای ثبت برند و لوگو بدهد چه کار کند؟

    1. راهشگر می گوید

      سلام وقت بخیر
      در همین رابطه که اشاره کردید یک متن آماده می کند و بقیه مراحل هم ر این مقاله آمده است. در صورت نیاز به راهنمایی بیشتر با شماره های داخل این مقاله تماس بگیرید
      موفق باشید

  14. اشرف مظری می گوید

    سلام ، همسر من یک ماه پیش دچار التهاب مغزی شد و دست راست و پای راستشون مشکل پیدا کرده و تحت درمان هستند. ما هیوستون هستیم و امکان سفر به واشنگتن و تحویل وکالتنامه به صورت حضوری براشون مقدور نیست . امکان داره فرد دیگری معرفی کنند تا بتوانند وکالتنامه رو تحویل بگیرند ؟

    1. راهشگر می گوید

      سلام وقت بخیر
      با دفتر حفاظت منافع ایران در واشنگتن تماس بگیرید

  15. امین می گوید

    سلام
    عموی من حدود دو هفته قبل فوت کردند و سیتیزن امریکا بودند. در ایران صاحب ملکی هستند. همسر و دخترشون در امریکا زندگس می کنند و تا به حال به ایران نیامدند. الان برای انجام کارهای انحصار وراثت باید هر دو وکالت نامه به من بدهند. برای ورود به سامانه میخک نیاز به کد ملی انهاست که دختر عموی من فقط شناسنامه ایرانی و زن عموی من فاقد هیچگونه مدرک شناسایی ایرانی است. برای انجام کارهای وکالت نامه باید چه کنم؟
    اگر شماره ای برای مشاوره حضوری هم لطفا بفرمایید

  16. حمید کرامتی می گوید

    سلام
    وکیل من سه سال پیش در ایران در گزشث ایا برای وکالتنامه جدید و انتخاب وکیل جدید احتیاج به باطل کردن وکالتنامه قبلی است.
    چه مدارکی در صورت احتیاج باطل کردن لازم است.

  17. پدرام می گوید

    آیا میتوان برای جند کار اداری مانند گرفتن سند تک برگی و فروش دو ملک از یک وکالتنلمه استفاده کرد یا باید برای هر مورد وکالتنامه جدا تنظیم شود؟

  18. الهام می گوید

    با سلام ممکنه راهنمایی کنید بعد از انجام مصاحبه اسکایپ تا چند وقت فرصت داریم مدارک رو برای واشنگتن ارسال کنیم

  19. سعید‌صدری می گوید

    سلام من کارای وکالت نامه انجام دادم رسید درخواستم دارم ۵ روز کاریم گذشته هیچ چیزی نفرستادند به ایمیل [email protected] زدمباز جواب ندادن چه کار کنم؟

  20. نرگس میرشفیعی می گوید

    سلام
    برای دادن وکالت فروش ملک در ایران ایا من که در امریکا هستم باید به واشنگنتن برم یا میشه که از. طریق اسکایپ یا …. این وکالت را بامتن کامل و دقیق دریافت کنم.

  21. مرجان می گوید

    استعلام اصالت وکالتنامه از دفتر حفاظت منافع امریکا چگونه است؟

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.